header-logo2.png Huurflits

Laatste overzicht huurwoningen in Utrecht

41 Resultaten

 • Sorteer op

Studio Groeneweg in Utrecht

Deze ruime en goed onderhouden Studio bevindt zich op de eerste etage in de straat Groeneweg. Groene...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 30m2

Studio Reykjavikstraat in Utrecht

Het complex biedt je ook gezamenlijke ruimtes, zoals een wasserette. In de wasserette kun je door mi...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 20m2

Kamer Burgemeester Norbruislaan in Utrecht

Het appartement bestaat uit twee woonkamers en twee slaapkamers, bedoeld voor in totaal twee huurder...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 9m2

Appartement Minstraat in Utrecht

Begane grond: Gemeenschappelijke entree met meterkast en een eigen voordeur naar het appartement. In...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 42m2

Kamer Burgemeester Norbruislaan in Utrecht

Een gedeeld appartement aan de Burgemeester Norbruislaan, parallel aan de populaire Amsterdamsestraa...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 30m2

Appartement Oudegracht in Utrecht

Indeling Gezamenlijke entree. Trap naar de tweede verdieping. Entree appartement. Vanuit de voordeur...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 53m2

Studio Duke Ellingtonstraat in Utrecht

Indeling: Algemene entree, hal, deur naar de studio, woon/slaapkamer, open deur naar keuken, schuifd...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 15m2

Studio Asserlaan in Utrecht

De Semi-Studio: *Bevindt zich op de eerste verdieping. *Beschikt over een eigen keuken die is voorzi...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 15m2

Appartement Van Vollenhovenlaan in Utrecht

Indeling; entree, hal, trappenhuis naar 2e verdieping, ingang appartement, nette keuken voorzien van...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 55m2

Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Indeling Gemeenschappelijke entree, hal met trap naar boven. Entree appartement, binnenkomst in de w...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 35m2

Huurwoningen Utrecht

Zoek jij een leuke huurwoning in Utrecht, dan staat Huurflits je graag terzijde tijdens je zoektocht.

Huren in Utrecht: veel vraag Utrecht is een prachtige stad, maar vind er maar eens een betaalbare huurwoning... Je bent niet de enige als je steeds weer het aanbod checkt met huurwoningen in Utrecht. Utrecht is een populaire stad om te wonen en ook een populaire stad om te blijven hangen als je er gestudeerd hebt. Verder komen er elk jaar weer nieuwe studenten naar de stad die een kamer te huur zoeken in Utrecht, dus de vraag is steeds weer groot. Als je serieus aan het zoeken bent, is het zaak om erbovenop te zitten. Huurflits helpt je daarbij. Als jij woonruimte zoekt in Utrecht, vind je dagelijks nieuw aanbod op deze pagina. Wil je graag een nog makkelijkere manier om alle huurwoningen in Utrecht die nieuw op de markt komen voorbij te zien komen? Volg dan onze Facebookpagina met huuraanbod in Utrecht. Hierop plaatsen we steeds weer nieuwe huizen, appartementen, flats, studio’s en kamers die te huur staan in Utrecht.

Alle soorten huurwoningen in Utrecht op Huurflits.nl

Wat voor type huurwoning in Utrecht je ook zoekt, bij Huurflits vind je wat je zoekt!

Huis huren in Utrecht

Zoek jij een huis als thuisbasis of smacht je naar een tuin(tje)? Bekijk dan op deze pagina ons aanbod aan huizen te huur in Utrecht. Het aanbod is verspreid over verschillende wijken in Utrecht, dus je kiest zelf of je liever op een paar minuten van Utrecht CS wilt wonen of in een rustige buitenwijk.

Appartement huren in Utrecht

Appartement te huur gezocht in Utrecht? Of je nu iets kleiners zoekt zoals een 2 kamer appartement of meer ruimte nodig hebt en een 3 kamer appartement zoekt: op Huurflits vind je allerlei soorten en maten appartementen te huur in Utrecht.

Studio huren in Utrecht

Goedkoop huren in Utrecht kan ook. Huur dan bijvoorbeeld een studio en combineer je woonkamer, keuken en slaapkamer tot één ruimte. Bij een studio heb je de beschikking over een eigen badkamer en keuken, dus je bent volledig onafhankelijk en je hebt privacy. Zoek jij de perfecte studio te huur in Utrecht, dan is Huurflits je go-to-website.

Kamer huren in Utrecht Verreweg de meeste studenten in Utrecht kiezen ervoor om in een studentenhuis een kamer te huren. Een kamer huren is goedkoop, zeker in vergelijking met andere soorten woonruimtes huren in Utrecht: de vraag naar bijvoorbeeld huurappartementen en huurwoningen is groot, wat de huurprijzen opdrijft. Op Huurflits vind je heel wat leuke studentenkamers in gezellige studentenhuizen, zowel in het centrum van Utrecht als daarbuiten.

Via Funda huren in Utrecht of via Huurflits?

Veel huizenzoekers zien Funda als dé plek om een nieuwe huurwoning te bemachtigen. Funda is inderdaad groot, maar dat heeft ook een keerzijde: iedereen kent Funda, dus ook vrijwel iedereen die een huurwoning in Utrecht of een andere stad in het land zoekt, vindt zijn weg naar Funda. Het aantal mededingers naar dat leuke appartement in hartje centrum of die mooie kamer in die perfecte wijk is dus supergroot. Huurflits is (nog) minder bekend dan bijvoorbeeld Funda, dus het aantal mensen dat via Huurflits naar zijn toekomstige huurwoning in Utrecht zoekt, is aanzienlijk kleiner. Oftewel: je concurrentie is kleiner en je kansen zijn groter. Ook moet je op Huurflits een account aanmaken om te kunnen reageren op huurwoningen. Voor dat account betaal je een klein bedrag. Misschien vind je dat vervelend, maar bedenk je wel dat het ervoor zorgt dat je minder concurrentie hebt: alleen mensen die écht serieus op zoek zijn en er tijd in willen steken om de perfecte huurwoning te vinden in Utrecht, gebruiken Huurflits. Dat is een win-win: aanbieders van huizen te huur in Utrecht weten dat zij via Huurflits serieuze reacties krijgen op hun woning, kamer of studio en zoekers hebben minder concurrentie.

3 redenen om huurwoningen te zoeken via Huurflits

Je maakt écht kans Juist doordat Huurflits (nog) niet zo groot is als de bekende woningplatforms, maak jij meer kans om je perfecte huurwoning in Utrecht te vinden via Huurflits, want je hebt minder concurrentie.

Elke dag nieuw aanbod

Staat er vandaag geen aantrekkelijke studio of gezellige studentenkamer online op deze pagina met huurwoningen in Utrecht? Dat zegt niks over morgen, want we plaatsen 6 dagen per week iedere dag nieuwe woningen online! Zo rond het middaguur komen de nieuwste huurwoningen online.

Echt goedkope huurwoningen in Utrecht: ook bij Huurflits

Wil je écht goedkoop huren in Utrecht? Misschien is antikraak dan iets voor je! Een antikraak woning is een woning die je huurt voor een vooraf afgesproken tijd tegen een zeer lage maandlasten. Kijk zeker even op onze pagina met antikraak woningen als je goedkoop wilt huren. Op die pagina vind je ook meer uitleg over wat antikraak nu precies is en hoe het werkt.