header-logo2.png Huurflits

Veelgestelde vragen

Wat is Huurflits.nl?

Op zoek naar een huurwoning? Ontdek Huurflits.nl, hét advertentieplatform met dagelijks nieuwe aanbiedingen van zowel particulieren als makelaars. Met grondige screening en een eigen account, vind je hier moeiteloos jouw ideale woning. Lees snel verder en ontdek hoe Huurflits.nl jou helpt bij het vinden van een geschikt onderkomen.

1. Hoe kan ik een reactie plaatsen op een advertentie?

Om een reactie te plaatsen op een advertentie, moet je eerst een account aanmaken op Huurflits.nl. Nadat je bent ingelogd, kun je de advertenties bekijken en selecteer je de woning waarin je geïnteresseerd bent. Onderaan de advertentie vind je een reactieformulier waarin je jouw bericht kunt typen. Klik vervolgens op "Verstuur" om jouw reactie naar de verhuurder te sturen.

2. Kan ik zien bij welke advertenties ik al gereageerd heb?

Ja, Huurflits.nl biedt een handige inbox functie waarin al jouw geplaatste reacties worden bijgehouden. Nadat je bent ingelogd, ga je naar jouw accountpagina en klik je op "Inbox". Hier zie je een overzicht van alle advertenties waarop jij hebt gereageerd, evenals eventuele antwoorden van verhuurders. Dit maakt het gemakkelijk om bij te houden welke woningen je al hebt benaderd.

3. Wat als ik opnieuw contact wil opnemen met een verhuurder?

Als je opnieuw contact wilt opnemen met een verhuurder, kun je dit doen via de inbox functie van Huurflits.nl. Ga naar jouw accountpagina en klik op "Inbox". Zoek de desbetreffende advertentie waarop jij eerder hebt gereageerd en klik erop om het gesprek te openen. Hier kun je vervolgens een nieuw bericht typen en versturen naar de verhuurder om weer in contact te komen.

Veelgestelde vragen over het vinden van een huurwoning:

1. Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuw aanbod in mijn regio?

Schakel onze Pushalerts in voor dagelijkse herinneringen wanneer er nieuw aanbod is geplaatst.

2. Hoe ontvang ik meldingen van nieuw aanbod via e-mail?

Schakel een zoekopdracht in via het dashboard en ontvang e-mailnotificaties wanneer er nieuw aanbod beschikbaar is.

3. Wat kan ik doen om mijn kansen te vergroten bij verhuurders?

Schrijf een complete motivatie naar de verhuurder en reageer snel op interessante woningen. Let op: Voor actieve gebruikers op social media hebben we groepen per stad waar dagelijks nieuw aanbod voorbij komt. Bezoek de volgende links voor meer informatie:

- Amsterdam: https://www.facebook.com/appartementenamsterdam

- Rotterdam: https://www.facebook.com/Rotterdamhuren

- Nijmegen: https://www.facebook.com/nijmegenhuren

- Den Haag: https://web.facebook.com/Appartement-studio-of-kamer-huren-in-Den-Haag-407313526518403/

- Eindhoven: https://web.facebook.com/Appartement-studio-of-kamer-huren-in-Eindhoven-2266150710315175/

- Arnhem: https://web.facebook.com/Appartement-studio-of-kamer-huren-in-Arnhem-601500470356563/

- Groningen: https://web.facebook.com/Appartement-studio-of-kamer-huren-in-Groningen-1517786701689072/

- Utrecht: https://web.facebook.com/Appartement-studio-of-kamer-huren-in-Utrecht-2378496119093890/

- Tilburg: https://www.facebook.com/huurtilburg/

Veelgestelde vragen over actualiteit

1. Hoe vaak wordt de Huurflits.nl website geüpdatet?

De Huurflits.nl website wordt 6 dagen per week geüpdatet, van maandag tot en met zaterdag. Op deze dagen worden alle nieuwe advertenties toegevoegd en bestaande advertenties bijgewerkt.

2. Op welk tijdstip staan de goedgekeurde advertenties online?

Dagelijks rond 08:00 uur staan alle goedgekeurde advertenties op de Huurflits.nl website online. Dit betekent dat huurwoningen die voor dit tijdstip zijn goedgekeurd, actief staan op de website

3. Worden de advertenties ook in het weekend bijgewerkt?

Ja, de Huurflits.nl website wordt ook op zaterdag geüpdatet. Dit betekent dat nieuwe advertenties op zaterdagochtend online komen te staan en bestaande advertenties worden bijgewerkt. Zo kunnen huurders ook in het weekend actuele woningen vinden.

Lidmaatschap en opzeggen

1. Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Om je lidmaatschap op te zeggen, log je in op de website en klik je rechtsboven op 'Dashboard'. In het dashboard kun je met slechts één klik je abonnement opzeggen, waarbij de eindtijd direct wordt aangegeven.

2. Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd na de opzegging?

Nee, na de opzegging wordt je lidmaatschap niet automatisch verlengd. Je kunt nog steeds gebruikmaken van het aantal dagen dat je tegoed hebt.

3. Wanneer moet ik mijn lidmaatschap opzeggen als ik niet wil verlengen?

Je dient je lidmaatschap één dag voor het aflopen op te zeggen als je niet wilt verlengen. Zo voorkom je dat het automatisch wordt verlengd.