header-logo2.png Huurflits

Laatste overzicht huurwoningen in Nijmegen

17 Resultaten

 • Sorteer op

Appartement Pater Brugmanstraat in Nijmegen

Begane grond: Gezamenlijke entree en trapopgang. Eerste verdieping: Hal met garderobe en toilet, rui...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 66m2

Kamer Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen

De kamer ligt op de 1e verdieping en beschikt over een eigen balkon! Doordat de kamer op een hoek li...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 13m2

Kamer Graafsedwarsstraat in Nijmegen

De kamer is gelegen in de hippe en gezellige wijk Bottendaal. Deze wijk staat bekend om zijn leuke h...

 • Kamers: 1
 • Oppervlakte: 18m2

Appartement Priemstraat in Nijmegen

ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR EXPATS EN BUITENLANDSE STUDENTEN DIE OP DIT MOMENT NIET IN NEDERLAND WONEN...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 34m2

Appartement Zwanenveld in Nijmegen

Indeling Begane grond: Entree appartement, hal, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping Ee...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 40m2

Appartement Spijkerhofplein in Nijmegen

1e Verdieping: Entree appartement, ruime hal, meterkast, bergruimte met witgoedaansluiting en CV-ops...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 110m2

Appartement IJsvogelpassage in Nijmegen

Indeling appartement Entree, hal, slaapkamer, toilet, berging met aansluitingen voor wasmachine en d...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 95m2

Appartement Berg en Dalseweg in Nijmegen

Deze loft is één van de 120 unieke woningen die te huur zijn op Canisiushof. Als u binnenkomt via de...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 44m2

Studio Eerste Oude Heselaan in Nijmegen

Het betreft een gemeubileerd en zelfstandige studio voorzien van een keuken met koelkast. Het toilet...

 • Kamers: 2
 • Oppervlakte: 20m2

Appartement Draaiom in Nijmegen

Indeling: Hal, ruim toilet met fontein en een grote woonkamer met open keuken met veel ramen en lich...

 • Kamers: 3
 • Oppervlakte: 96m2

Huurwoningen Nijmegen

Je bent op zoek naar een huurwoning in Nijmegen. Misschien ben je net begonnen met zoeken of misschien heb je het al door: een leuke huurwoning bemachtigen is nog niet zo eenvoudig. Ze zijn natuurlijk wel te vinden op de woningplatforms, maar het is vervolgens echt moeilijk om ertussen te komen. Huurflits is er voor iedereen, onafhankelijk van het type huurwoning dat je zoekt. We focussen ons onder andere op huurwoningen in Nijmegen en je vindt ons aanbod op deze pagina.

Wat voor soort huurwoning zoek je? Naar wat voor soort huurwoning in Nijmegen ben jij op zoek?

• Ik wil een woning huren in Nijmegen Of je nu een grote of een kleine woning zoekt, een huis met tuin of juist iets midden in het centrum: Huurflits biedt het allemaal aan. Houd ons aanbod goed in de gaten, want het verandert vaak! Je maakt dus elke dag weer kans om jouw droomhuis in Nijmegen voorbij te zien komen op Huurflits.nl.

• Ik wil een appartement huren in Nijmegen Appartementen in Nijmegen te over op Huurflits.nl. Knusse 2 kamer appartementen, grote 3 kamer appartementen, appartementen met een heerlijk uitzicht: je komt het allemaal tegen op deze pagina.

• Ik wil een studio huren in Nijmegen Kies je voor klein en fijn en voor goedkoop wonen, maar wil je wel graag privacy? Kies dan voor een studio huren in Nijmegen: je woont op een kleine oppervlakte maar hebt wel je eigen badkamer en keuken. Op deze pagina vind je steeds weer nieuwe studio’s te huur in Nijmegen.

• Ik wil een kamer huren in Nijmegen Helemaal goedkoop huren in Nijmegen doe je door een kamer te huren. Dit is verreweg de meest gekozen woonvorm door studenten. Door enkel een eigen kamer te huren en de rest van de faciliteiten in huis te delen met medebewoners, woon je goedkoop en gezellig. Ook voor kamers te huur in Nijmegen kun je terecht bij Huurflits.

Huurflits als alternatief voor een sociale huurwoning in Nijmegen

Sta je ingeschreven voor een sociale huurwoning? Dan is het vaak wachten geblazen: je staat op de wachtlijst, maar bent zeker niet per direct aan de beurt. De gemiddelde wachttijd om een sociale huurwoning te bemachtigen is in ons land momenteel zo’n 9 jaar. Als je dan aan de beurt bent, is het afhankelijk van het aanbod of je snel een huurwoning kunt vinden. Ben je het wachten zat en zoek je een andere manier om goedkoop te kunnen huren, bijvoorbeeld in Nijmegen? Misschien is antikraak dan iets voor je. Een antikraak woning is een huurwoning waarin je tijdelijk mag wonen tegen een laag huurtarief. Je stelt van tevoren vast hoe lang je mag blijven wonen in de woning, dus je weet waar je aan toe bent. De huurprijs voor antikraak woningen ligt veel lager dan die van particuliere huurwoningen. Ook als je krap bij kas zit, is antikraak daarom een haalbaar alternatief voor sociale huur.

Waarom huurwoningen zoeken via Huurflits?

Minder concurrentie van andere woningzoekers Huurflits is (nog) niet zo bekend als bijvoorbeeld Funda. De concurrentie op grote, bekende woningplatforms is groot, waardoor je er vaak niet als eerste bij bent. Bij Huurflits heb je minder concurrentie van andere woningzoekers, want er zijn simpelweg minder concurrenten actief op Huurflits. We werken met een accountconstructie: je kunt alleen op je favoriete huurwoning in Nijmegen reageren als je een account hebt. Dat zorgt dat er maar een beperkt aantal mensen met je meedingt naar die leuke woning of mooie kamer in Nijmegen.

Dagelijks nieuwe huurwoningen

We plaatsen 6 dagen per week dagelijks nieuw aanbod op onze website. Als vandaag dus niet het perfecte appartement te huur staat op Huurflits, kan daar morgen of overmorgen zomaar verandering in komen. Houd dus dagelijks ons aanbod in de gaten. Nieuw aanbod plaatsen we steeds rond 12 uur ‘s middags.

Makkelijk bij te houden via Facebook

We hebben een speciale Facebookpagina voor alle steden waarin we huurwoningen aanbieden. Volg onze Facebookpagina met huurwoningen in Nijmegen en je bent steeds up-to-date.

Reageer vandaag nog op huurwoningen in Nijmegen!

Zie je een leuke huurwoning op deze pagina? Aarzel dan niet en maak een Premium account aan op Huurflits.nl. Alleen met een Premium account kun je namelijk reageren op woningen. Zie je vandaag niet de juiste woning, studio of kamer in Nijmegen te huur staan op deze pagina? Dan raden we je aan toch alvast een account aan te maken. Zo ben je er echt als eerste bij als je morgen of overmorgen je droomwoning tegenkomt.