Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Studenten en de woningmarkt in 2021

Geplaatst door Huurflits Blogger on oktober 31, 2020
| 0

Het vinden van een geschikte woning is vaak al moeilijk genoeg als je afgestudeerd bent en een normaal inkomen hebt, laat staan als je nog student bent. Studeren gaat namelijk niet goed samen met een fulltime baan. Zelfs weekendwerk kan naast het studeren best vermoeiend zijn. Een huurhuis voor jezelf is dan ook vrijwel altijd een verre droom voor studenten. Een studio of kamer in een gedeeld huis is vaak het hoogst haalbare. En zelfs dan kan een kamer huren in de grote steden belachelijk duur zijn. De huurprijzen zijn de afgelopen jaren door de grote vraag namelijk de pan uit gerezen. Kortom, als student kan je wel wat extra hulp gebruiken bij het navigeren in de woningmarkt, toch?

Specifieke wensen studenten

Je mag dan misschien een student zijn, ook jij hebt waarschijnlijk specifieke wensen voor een kamer of studio. Dicht bij de universiteit of hogeschool bijvoorbeeld. Dan hoef je niet elke dag ver te reizen om colleges of werkgroepen te volgen. Een andere veel voorkomende wens is in het centrum wonen. Het is bekend dat studenten graag uitgaan en vrienden opzoeken, en dat is allemaal veel makkelijker als je dichtbij de uitgaansplekken woont. Een derde wens is een relatief goedkope huur, want studenten hebben vaak wat minder geld te besteden. Studeren en leven is al duur genoeg, een hoge huur kan je daar als student niet bij hebben.

Direct contact met de verhuurder bij Huurflits

Huurflits weet alles van het studentenleven en is gespecialiseerd in samenbrengen van woningzoekenden en verhuurders.Het voordeel van Huurflits is dat je direct in contact kan komen met de huurder van de kamer of studio waar je in geïnteresseerd bent. Zo kan je ook meteen een feeling krijgen van je huisgenoten en een overwogen beslissing nemen of de kamer of studio bij jouw wensen past. Want, bij het huren van een kamer krijg je er natuurlijk ook huisgenoten bij. En daar wil je natuurlijk een goede klik mee hebben.

Studenten huren bij Smartstudentdeals

Als je dan een kamer of studio hebt gevonden waar je blij mee bent, dan is het helaas nog niet gedaan met de kosten. Je hebt namelijk ook elektronica nodig in je woning. Het kan zijn dat er al een droger, wasmachine, vaatwasser of koelkast aanwezig is, maar bij intensief gebruik gaan die natuurlijk een keertje stuk. Of wat dacht je van een laptop om mee te kunnen studeren? Dat is ook nogal een kostenpost om aan te schaffen. Studenten kunnen bijvoorbeeld huren bij Smartstudentdeals.nl voor een vast bedrag per maand elektronica en witgoed. Zo hoef je niet direct het volledige bedrag neer te leggen, maar houd je het bij kleine en betaalbare bedragen. Handig toch?

De voordelen van leasen

Er zijn veel voordelen aan het leasen van je elektronica en witgoed bij Smartstudentdeals.nl. Als iets stuk gaat, wordt het apparaat kosteloos gemaakt of krijg je een vervanging. Je hebt dus nooit onverwachte kosten aan een apparaat dat plotseling kuren vertoont en dat gemaakt of vervangen moet worden. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Smartstudentdeals samen met je huisgenoten te leasen. Dan kom je uit op een kleiner bedrag per persoon en kan je allemaal gebruik maken van de apparaten. Kortom, Huurflits en Smartstudentdeals maken je het leven als student gemakkelijker. Dat is mooi meegenomen. Schrijf je vandaag in en ga je succesvol navigeren door de huizenmarkt en het studentenleven!

Leave a Reply

Compare Listings