Zoeken

€ 0 to € 5,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Kamer Overvecht in Utrecht

toevoegen aan favorieten1 Slaapkamers  Incl. g/w/l   € 394 Incl. g/w/l 

Per maand

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-01-1970
Huisdieren toegestaan: ja
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: gedeeld
Keuken: gedeeld
Badkamer: gedeeld
Toilet: gedeeld

Omschrijving

Hallo kamerzoekende meiden!
Bij ons in huis (gloriantdreef 321) komt er vanaf half juli een kamer vrij. Onze voorkeur gaat uit naar iemand iets verder in haar studie of die net is begonnen met werken (zo ongeveer 21+). Wij (Lara Smit Pamela Lam et moi) houden van gezelligheid, en eten/drinken af en toe samen. Bankhangen is verplicht, verder hebben we op een schoonmaakrooster na geen verplichte dingen. Het beschikken over een goede dosis sarcasme is wel handig om te kunnen overleven in dit huis.
De kamer bevindt zich in het prachtige Overvecht, naast een groot winkelcentrum met drie supermarkten en een heel aantal andere winkels. De bushalte is slechts twee minuutjes lopen en met de bus sta je je binnen een kwartier op centraal en met 25 minuten op de Uithof. Met de fiets ben je ongeveer even snel op centraal/de Uithof.
Dan even over het huis en de kamer zelf. De kamer is ongeveer 20m2 met een eigen wasbak. In het huis hebben we een ruime woonkamer/keuken met een balkon over de gehele breedte. Daarnaast hebben we een ruime badkamer met wc, een wasmachine en hebben zelfs ook nog een tweede toilet. In ons gebouw is er verder een mooie binnentuin en een patio op de eerste verdieping (met BBQ!!), dus in de zomer zit je hier helemaal priem.
De kosten voor dit alles is 394 euro per maand + GWL en internet/tv (ongeveer 65 euro per maand). Aangezien je voor deze kamer huurtoeslag aanvragen ben je echter maandelijks niet meer dan 360 euro kwijt voor de kamer! Verder is inschrijven in de kamer mogelijk; voorwaarde om in de kamer te komen is wel dat je niet meer dan 22.700 euro per jaar verdient.

Details

Huurprijs per maand: € 394 Incl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 20 m2

Locatie

Adres: Overvecht, Utrecht, Netherlands, 3564AJ, Netherlands
Postcode: 3564AJ
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Twee revisies vergelijken