Zoeken

€ 0 to € 5,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Kamer Lunetten in Utrecht

toevoegen aan favorieten1 Slaapkamers  Incl. g/w/l   € 300 Incl. g/w/l 

Per maand

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 05-07-2019
Huisdieren toegestaan: nee
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: gedeeld
Keuken: gedeeld
Badkamer: gedeeld
Toilet: gedeeld

Omschrijving

Kamerzoekende mannen van Utrecht (va. 21jaar) opgelet! 🎉

5 juli komt er een kamer vrij in het leukste huis van Utrecht! En hier wil je wonen, echt waar! Je komt te wonen in Lunetten, de kamer is 19 m2 groot, heeft een fijne inloopkast en de huur is rond de €380. Met huurtoeslag komt dit echter uit rond de €300. Lijkt je dit wat? Lees dan vooral verder.

Als je bij ons komt te wonen, krijg je er 7 hele leuke huisgenoten bij. Een aantal zijn nog aan het studeren en sommigen zijn aan het werk, vandaar dat we iemand zoeken vanaf 21 jaar. We eten vaak samen met iedereen die thuis is, geven fijne huisfeestjes en regelmatig hebben we een legendarische HuBo! Kan jij Tjeerd verslaan met Mario Kart? Ren je een (halve) marathon met Sanne en Brigitte of ga je liever klimmen met Lotte? Ben je net zo’n grote fan van gin als Sander? Of maak en drink je liever de perfecte koffie met Wouter en Susanne? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres, maar niets is verplicht!

We hebben een grote (vaak schone) gezamenlijke keuken en woonkamer en een heerlijk balkon. De badkamer &wc deel je met slechts één huisgenoot. Op de fiets ben je in een kwartiertje op de Uithof en in 10 minuten op Ledig Erf. De appie, Turkse groentewinkel en station Lunetten bevinden zich allemaal vlakbij.

Details

Huurprijs per maand: € 300 Incl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 19 m2

Locatie

Adres: utercht
Postcode:
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Twee revisies vergelijken