Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Telderslaan in Utrecht

toevoegen aan favorieten2 Slaapkamers  Excl. G/W/E   € 1,140 Excl. G/W/E 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 30-09-2023
Roken toegestaan: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Internet Beschikbaar: Ja
Woonkamer: Eigen
Keuken: Eigen
Badkamer: Eigen
Toilet: Eigen

Omschrijving

Indeling:
U komt het appartement binnen in de ruime hal, met toegang tot de keuken, woonkamer, tweede slaapkamer en separate toilet. De lichte ruime woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en opgedeeld in een woonkamer met ensuite de studeerkamer.
Via de gang komt u in de keuken die aan de achterzijde van het appartement is gesitueerd. De keuken is recentelijk voorzien van een nieuwe luxe inbouwkeuken. De inbouwkeuken is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. De keuken geeft tevens toegang tot het balkon van circa 4.50 M².
De grote slaapkamer van circa 12 M2 aan de voorzijde gesitueerd is toegankelijk via de hal. Deze slaapkamer geeft tevens toegang tot het ruime balkon van circa 6 m2
De tweede slaapkamer van circa 10 m2 is aan de achterzijde gesitueerd geeft tevens toegang tot de nieuwe badkamer. De badkamer is recentelijk vernieuwd en voorzien van douche, badkamermeubel waar de aansluiting voor de wasmachine in is verwerkt. De badkamer is geheel betegeld en luxe afgewerkt.
In het appartement is tevens een HR-combi ketel geplaatst, alle vertrekken hebben CV. Het appartement beschikt tevens over een intercom.

Details

Huurprijs per maand: € 1,140 Excl. G/W/E
Type woning:
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 75 m2

Locatie

Adres: Telderslaan Utrecht Nederland
Postcode:
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Compare Listings