Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Huissensestraat in Arnhem

toevoegen aan favorieten5 Slaapkamers  Excl. g/w/l   € 1,168 Excl. g/w/l 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-01-1970
Roken toegestaan: ja
Huisdieren toegestaan: ja
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: eigen
Keuken: eigen
Badkamer: eigen
Toilet: eigen

Omschrijving

Moderne en energiezuinige hoekwoning uit 2014 met maar liefst 5 slaapkamers, ruime badkamer met tweede toilet en besloten tuin. Optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

De woning kent een eigentijdse indeling, met een open keuken geplaatst in het midden van de begane grond. Daardoor wordt de beschikbare ruimte verdeeld in een eetkamer aan de voorzijde en een woonkamer aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap en biedt ruimte voor plaatsen van een vaatwasser en andere keukenapparatuur. Doordat sprake is van vloerverwarming ontbreken in de hele woning radiatoren, waardoor wat meer indelingsmogelijkheden ontstaan in de woning. De warmte is per vertrek regelbaar.
In de kopgevel van de woning zitten de nodige ramen, waardoor de woning extra licht oogt. Via een groot raam in de woonkamer kijk je op de straat en de kleine voortuin. De afgesloten achtertuin is via een tuindeur en van buitenaf via een tuinpoort te bereiken. Achterin de tuin van ruim 9 meter diep bevindt zich een houten berging. Deze is voldoende ruim om fietsen te plaatsen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers van 15 en 13 m² en een royale badkamer, bestaande uit een douchehoek, wastafel en een tweede wandcloset. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden van ruim 12, 8 en 7 m². Er is daarnaast een bergruimte waar zich onder meer de technische installaties bevinden. Gaat om vloerverwarming, een HR-ketel, mechanische ventilatie met warmteterugwininstallatie en een boiler aangesloten op een zonnecollector op het dak. In de ruimte bevindt zich ook de wasmachine-aansluiting.

De woning is gelegen aan een belangrijke verkeersweg. Winkels, scholen en uiterwaardengebied bevinden zich dichtbij. . Het stadscentrum en winkelcentrum Kronenburg zijn binnen een kwartier te bereiken. Ook is er een goede aansluiting op allerlei verbindingswegen.

Details

Huurprijs per maand: € 1,168 Excl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers: 5
Oppervlakte: 108 m2

Locatie

Adres: Huissensestraat, Eimersweide, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6833HN, The Netherlands
Postcode: 6833HN
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Twee revisies vergelijken