Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Friesestraatweg in Groningen

toevoegen aan favorieten1 Slaapkamers  Excl. g/w/l   € 995 Excl. g/w/l 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-01-1970
Roken toegestaan: ja
Huisdieren toegestaan: ja
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: eigen
Keuken: eigen
Badkamer: eigen
Toilet: eigen

Omschrijving

Nieuwbouw huren: u bent de eerste huurder van dit appartement!

In het Ommeland, aan de Friesestraatweg in Groningen zijn een tweetal appartementen van dit type te huur.

Het betreft een appartement op de begane grond met buitenruimte en 1 slaapkamer. Het is nieuwbouw, dus alles is nieuw, schoon en fris!

De living-keuken heeft een woonoppervlakte van circa 22 m². De badkamer is voorzien van douche en wastafel (totaal 5m²) en dit appartement beschikt over een apart toilet.
De slaapkamer van 13m² is lekker ruim. Vanaf de overloop komt u op uw privé dakterras (10m²). De woning beschikt ook over een berging van 5m².

Wilt u:
– Uw eigen buitenruimte
– Energiezuinig wonen
– Parkeerplek voor de deur
– Op nog geen 10 minuten van de Grote markt wonen
– De eerste bewoner van een nieuwbouw huurhuis worden?

Bijzonderheden:
– 60m²
– €995,- per maand excl. servicekosten
– per direct beschikbaar

Dan is dit nieuwbouwappartement mogelijk passend aanbod!

Locatie
Deze woning maakt deel uit van Het Ommeland. Het Ommeland ligt aan het Reitdiep en is dichtbij diverse voorzieningen. Zowel de Reitdiephaven (met onder andere leuke horecagelegeheden) als Paddepoel (voor de dagelijkse boodschappen) is van hieruit goed bereikbaar. Er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen). Het Reitdiep zelf biedt uiteraard diverse recreatieve mogelijkheden en vanuit uw huis ziet u de bootjes en roeiers voorbij varen.
Het Ommeland wordt een leuke, frisse en toegankelijke nieuwe woonwijk. Stads wonen buiten de binnenstad met toch alle voorzieningen in de buurt. Op 10 minuten fietsen van de Grote markt en zijn er 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).
Lage energiekosten
Nieuwbouw betekent in dit geval ook energiezuinig! Deze woning is voorzien van een warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Dat betekent voor u als huurder dat u naast de huurlasten slechts beperkte energielasten zult hebben. Hoe hoog de energielasten precies zullen zijn is onder meer afhankelijk van uw eigen verbruik.

Nieuwbouw huren is zorgeloos wonen
Lonkt het comfort van een nieuw huis en wilt u zich geen zorgen (meer) maken om het onderhoud? Dan biedt het huren van deze nieuwbouwwoning uitkomst. Een nieuwe, frisse start voor de eerste huurders!
Een nieuwbouwwoning huren kent verschillende voordelen. De woning is tenslotte helemaal nieuw, evenals de voorzieningen in het huis. Dat betekent dat de keuken uitstekend functioneert, de badkamer lekker fris en schoon is en er weinig tot geen onderhoudsklussen te doen zijn. Het betekent overigens ook dat het eerste laagje verf op de muren nog gekozen moet worden en er een vloer moet worden gelegd. De woningen worden kaal opgeleverd (zonder stoffering), inclusief keuken en sanitair.
De industriële look & feel van de woning is door het gebruik van de gebakken metselstenen (van echte Groningse klei) niet alleen mooi om te zien, maar er is daarbij ook gekozen voor duurzame materialen.

Details

Huurprijs per maand: € 995 Excl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 60 m2

Locatie

Adres: Friesestraatweg, Groningen, Netherlands, The Netherlands
Postcode:
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Twee revisies vergelijken