Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht

toevoegen aan favorieten1 Slaapkamers  Excl. g/w/l   € 1,100 Excl. g/w/l 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-01-2021
Roken toegestaan: nee
Huisdieren toegestaan: nee
Internet Beschikbaar: tegen meerprijs
Huisgenoot: geen
Woonkamer: eigen
Keuken: eigen
Badkamer: eigen
Toilet: eigen

Omschrijving

Het betreft een woning aan de Amsterdamsestraatweg in de wijk Zuilen. De eigenaar is opzoek naar een kandidaat die voor 1 tot 1,5 jaar een huurcontract aan wil gaan.

VOORZIENINGEN
Het appartement is een volledige woonlaag. De woonlaag is ongeveer 50 a 60 vierkante meter groot. Bij binnenkomst vinden we twee deuren die ons leiden naar verschillende appartementen. We nemen de linker deur het appartement in.

Aangekomen in het appartement zijn we aangekomen in de woonkamer eetkamer, deze is voorzien van een ruime keuken die komt met een koelkast, afzuigkap, wastafel en een kraan. Er zijn veel kastjes in de keuken dus over uw potten en pannen hoeft u zich geen zorgen te maken. De eetkamer zelf is groot genoeg voor een ruime bank, een eettafel, Tv-meubel en aan weerszijde is er genoegplek om een kasten kwijt te kunnen. In deze kamer zit ook de meterkast hier is ook plek voor een stofzuiger.

Als we onze weg vervolgen komen we bij de badkamer, die voorzien is van een douch, wastafel, wasmachine en droogtrommel. Als we de badkamer uitlopen komen we in de grote slaapkamer van 25m2 die ons uitzicht geeft over uw eigen tuin. De slaapkamer heeft genoeg ruimte voor het plaatsen van een ruim tweepersoonsbed en heeft ook hier weer aan weerszijde voldoende ruimte voor kasten.

De tuin die grenst aan de slaapkamer is ongeveer 13-15m2 groot. Genoeg plek om heerlijk te kunnen vertoeven onder het genot van biertje of wijntje. Achter in de tuin is ook nog een ruime berging of schuur. Deze is alleen via de tuin te bereiken en is ongeveer 10m2 groot.

Details

Huurprijs per maand: € 1,100 Excl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 60 m2

Locatie

Adres: Amsterdamsestraatweg, Pijlsweerd, Utrecht, Netherlands, 3513AH, Netherlands
Postcode: 3513AH
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Compare Listings