Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Notice and takedown

Helaas zijn woningzoekenden regelmatig het slachtoffer van listige criminelen die op slinkse wijze geld proberen te ontfutselen van woningzoekenden en misbruik maken van de krapte op de woningmarkt. Wij doen onze uiterste best om te voorkomen dat criminelen aanbod op Huurflits.nl kunnen plaatsen, echter wijzigen deze criminelen hun werkwijze voortdurend.

Huurflits.nl probeert zo actief mogelijk alle gegevens op haar website te controleren. Hierbij proberen wij fraudeurs, oplichters en bedriegers te weren. Valse advertenties te verwijderen en content die niet voldoet aan de wetgeving of inbreuk vormt op rechten van een ander. Wanneer u toch een object tegen komt, dat naar uw mening, niet op de website hoort. Kunt u de notice-and-take-down procedure melden zodat we direct actie kunnen ondernemen. Klik hiervoor op “Stel hier je vraag” en meld het probleem via email. Emails die binnen komen op deze mailbox lezen wij 7 dagen per week en indien nodig wordt er direct actie ondernomen.

Compare Listings

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok