Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Herroepingsrecht

Bij het bestellen van een Premium account op Huurflits.nl stem je als  consument in met directe levering van de dienst. Bij het gebruiken van Huurflits.nl ga je na betaling akkoord met directe levering van de dienst en zie je af van het herroepingsrecht indien er gebruik is gemaakt van het account

Geen gebruik gemaakt van je account? Huurflits.nl stelt je dan in de gelegenheid om gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst. Bij Huurflits geldt dit alleen als er geen gebruik gemaakt is van de dienst.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient het herroepingsrechtformulier ondertekend te worden en moet worden opgestuurd naar info@huurflits.nl

Hier kun je het modelformulier downloaden.

Twee revisies vergelijken