Zoeken

€ 0 to € 5,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Demo Property Template 3

|   bedrooms  | bathrooms | sq. ft. 

toevoegen aan favorieten

Hoi kamerzoekende dames! (23+)

Vanaf 15 juli komt er een kamer vrij in ons mooie en gezellige appartementje. Het appartement heeft een ideale ligging in de gezellige wijk Bottendaal met de bekende cafés De kluizenaar/Maxim om de hoek. Het is 3 minuten fietsen naar het station en de stad en 5 minuten fietsen naar de Radboud Universiteit/HAN.

Alhoewel de slaapkamer (+inbouwkast) niet heel groot is heeft het wel mooie openslaande deuren naar de tuin, deel je de ruime woonkamer, keuken met vaatwasser en grote tuin met twee meiden. Het is een goed onderhouden/ingericht appartement en de gezelligheid delen we vooral samen in de woonkamer (of met lekker weer in onze fijne tuin). De huiselijkheid staat bij ons voorop! De meiden met wie je samen komt te wonen zijn twee werkenden-studenten van 25. We eten samen wanneer het uit komt en zijn altijd in voor een gezellig avondje serie kijken of een theetje/borrelen. Ook houden we er van af en toe een biertje te drinken op het terras bij de Kluizenaar.

Wij zijn op zoek naar iemand die ook werkt en/of bezig is met een master en de weekenden in Nijmegen blijft/thuis is. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar iemand die al zijn sociale leven en/of werk heeft in of rondom Nijmegen.

De huurprijs is 400 (inclusief gas water licht). Daarnaast delen we de kosten van internet/interactieve tv.

De kijkavond is 2 juli.

Je kunt media (afbeeldingen, audio, documenten, enz.) uploaden en invoegen door te klikken op de 'Media toevoegen' knop. Je kunt afbeeldingen en bestanden selecteren die al zijn geupload naar de mediabibliotheek, of nieuwe media uploaden en toevoegen naar een pagina of een bericht. Om een afbeeldingsgalerij te maken, selecteer de toe te voegen afbeeldingen en klik op de 'Maak een galerij' knop.

General Information

Ongeldig item-ID.:

Image Gallery

Demo Property Template 3

Demo Property Template 3

Skype:
Phone:
Mobile:
Email:

Neem contact met mij op

Twee revisies vergelijken