Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Aanbod woningen op Huurflits.nl

Het aanbod huurwoningen op Huurflits.nl

Huurflits.nl biedt zowel particulieren, vastgoedbeheerders en makelaars de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op onze website en heeft hier verschillende technieken en manieren voor om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Particulieren

Particulieren kunnen via het dashboard in de sectie “verhuren” een advertentie aanmaken. Door de stappen te volgen zorgen wij ervoor dat er zoveel mogelijk waardevolle informatie wordt gegeven door de verhuurder. Vervolgens worden de foto`s geupload en staat de advertentie “In screening”. Tijdens werkdagen proberen wij de advertentie vervolgens binnen 4 uur te screenen.

Bij de screening letten wij op een aantal cruciale punten om de echtheid van de advertentie zo goed mogelijk te beoordelen. Als wij er niet uit komen wordt er contact opgenomen met de adverteerder voor meer informatie. Zo kunnen wij vragen om eigendomsdocumenten of in het geval van kamers een apart kenmerk toe te voegen in de foto`s. De precieze werkwijze kunnen wij helaas niet bekend maken om fraude te voorkomen.

Makelaars en andere zakelijke aanbieders

Huurflits.nl heeft een breed scala aan koppelingsmogelijkheden afhankelijk van de techniek waarmee de website van de makelaar gebouwd is. Voor de kleine zelfstandige makelaar kan ons formulier om advertenties handmatig toe te voegen voldoende zijn. De meeste makelaars maken echter gebruik van externe koppelingssoftware of tools voor het importeren en exporteren van data. Op deze manier wordt het aanbod continue gesynchroniseerd naar Huurflits.nl.

Heb je verder nog vragen over onze website? Neem dan contact op via de groene knop linksonderin.

Compare Listings

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok