Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Opgelet: Oplichters actief op Marktplaats

OPGELET: Op het moment zijn er oplichters actief op Marktplaats die zich voordoen als een medewerker van Huurflits.nl. Met de emails die zij verzenden lijkt het net alsof ze van Huurflits.nl afkomstig zijn.

De oplichters nemen contact op met woningzoekenden onder de naam van Huurflits.nl of een ander woonplatform. Zij geven aan een woning beschikbaar te hebben en zullen het gesprek proberen aan te gaan. De woningen staan mooi gepresenteerd op een nep airbnb website met een aantrekkelijke prijs.

De oplichter vraagt je vervolgens om de borg of een aanbetaling vooraf over te maken omdat hij zich in het buitenland bevindt. Een andere mogelijkheid is dat de oplichter je identiteit wil verifieren en vraagt om 0,01 cent over te boeken. Hiermee krijgen de oplichters toegang tot je bankrekening en wordt het saldo overgeboekt naar een buitenlandse bankrekening.

Deze scam maakt veel slachtoffers maar is ook makkelijk te voorkomen:

1: Een medewerker van Huurflits.nl zal je nooit rechtstreeks benaderen om een woning aan te bieden.

2: Huurflits.nl zal je nooit vragen om een cent over te boeken of om je identiteitskaart te mailen. Verifieren via onze website hoeft nooit op deze manier.

3: Als je twijfelt of je daadwerkelijk contact hebt met een medewerker van ons zijn we bereikbaar via onze website.

4: Heb je contact gehad met een persoon die zich uitgeeft als een medewerker van Huurflits.nl? Dan ontvangen wij graag het bewijs zodat we dit aan het aangiftedossier kunnen koppelen. Via chat zijn wij dagelijks bereikbaar op de website.

Let op de onderstaande screenshots

Compare Listings