Zoeken

€ 0 to € 5,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Kamer Tolsteegplantsoen in Utercht

toevoegen aan favorieten1 Slaapkamers  Incl. g/w/l   € 509 Incl. g/w/l 

Per maand

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-01-1970
Huisdieren toegestaan: ja
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: gedeeld
Keuken: gedeeld
Badkamer: gedeeld
Toilet: gedeeld

Omschrijving

Lieve kamerzoekende meiden in Utrecht I 20+ I Dutch speaking only I 11 augustus tot februari 2020 I Gemeubileerd I✨

Omdat Marijke voor een stage haar plek in dit gezellige huis even gaat verlaten komt er vanaf 11 augustus (in overleg eerder) in ons appartement aan het Tolsteegplantsoen een riante plek vrij voor een periode van ongeveer 6 maanden.

Het gaat om twee kamers!! Eén slaapkamer en één studie/chill/walk-in-closet- kamer. Dit alles is bij elkaar ongeveer 16 m2.

Wat heeft ons huis jou te bieden?! Een ruime woonkamer (waar we eigenlijk altijd te vinden zijn), keuken (met afwasmachine!) en badkamer (met wasmachine!). Ook beschikt het appartement over 2 balkons (waarvan één vrijwel de hele dag zon heeft) en een berging! De huurprijs is 509 euro (Hier komt nog een kleine meerprijs van ongeveer 20 euro bij voor tv en internet).

Je komt te wonen met 2 gezellige meiden (20 & 23) die beide al wat verder zijn in hun studie. Eentje is lid bij Triton, de ander is niet lid. Lid zijn is dus geen vereiste! We zoeken wel iemand die zelf wat verder is in haar studie, al een beetje een eigen leventje heeft en de weekenden af en toe gezellig blijft. We doen graag dingen samen zoals samen eten, de Roelvinkjes kijken (we loveee Dries!!!) of bankhangen in onze riante woonkamer. De deuren staan vrijwel altijd open en dat maakt de band in dit huis hecht!! Op het schoonmaakrooster na hebben wij verder geen verplichtingen.

Het appartement ligt op 3 minuten fietsafstand van Ledig Erf, er is een winkelcentrum met meerdere winkels en supermarkten om de hoek, de bus richting het centrum vertrekt voor de deur en Station Utrecht Vaartsche Rijn is op 3 minuten lopen.

Details

Huurprijs per maand: € 509 Incl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 16 m2

Locatie

Adres: Tolsteegplantsoen, Rivierenwijk, Utrecht, Netherlands, 3523AR, Netherlands
Postcode: 3523AR
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Twee revisies vergelijken