Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Molenstraat in Zundert

toevoegen aan favorieten3 Slaapkamers  Excl. G/W/E   € 900 Excl. G/W/E 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-10-2022
Roken toegestaan: Ja
Huisdieren toegestaan: Ja
Internet Beschikbaar: Ja
Woonkamer: Eigen
Keuken: Eigen
Badkamer: Eigen
Toilet: Eigen

Omschrijving

Ligging
Het pand is uitstekend gelegen op een centrale locatie in de winkelstraat van Zundert. Parkeren kan op het tegenover gelegen parkeerterrein en aan de achterzijde en dichte nabijheid zijn nog diverse parkeerplaatsen. Meerdere voorzieningen (zoals supermarkten, winkels en openbaar vervoer) zijn op loopafstand bereikbaar. Het appartement is tevens vanuit de Beukenlaan bereikbaar.

Bouwaard
Gebouwd met deels betonnen en deels houten begane grondvloer, houten verdiepingsvloeren, houten platdakvloer en deels houten schuin dak constructie, gedekt met pannen. De houten (deels kunststof) kozijnen van de bovenwoning zijn voorzien van isolerende beglazingen (dakramen enkel glas)

Eerste verdieping: Appartement/bovenwoning
Op de begane grond bevindt zich de entree aan de achterzijde (via de Beukenlaan) van de winkel met een stalen trap naar het platte dak van de winkel, waarop een looppad is aangelegd naar de toegangsdeur van de bovenwoning. De deur vanaf plat dak komt uit in de woonkamer met (afgesloten) deur naar trappenhuis winkel. De woonkamer staat in open verbinding met de open keuken, welke voorzien is van een eenvoudig keukenblok met kunststof blad, enkele rvs spoelbak, een los 2-pits elektrische kookplaat en onderkastjes. Tegen de voorgevel tussen en naast de kozijnen zijn mooie bovenkasten gemaakt met erboven een lichtkoof met inbouwspots. In de trapkast onder de trap naar de 2e verdieping is een aansluiting voor een wasmachine.

Details

Huurprijs per maand: € 900 Excl. G/W/E
Type woning:
Slaapkamers: 3
Oppervlakte: 119 m2

Locatie

Adres: Molenstraat Zundert Nederland
Postcode:
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Compare Listings