Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag

toevoegen aan favorieten2 Slaapkamers  Excl. G/W/E   € 1,215 Excl. G/W/E 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 26-04-2023
Roken toegestaan: ja
Huisdieren toegestaan: ja
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: eigen
Keuken: eigen
Badkamer: eigen
Toilet: eigen

Omschrijving

DIT APPARTEMENT IS ALLEEN VOOR DE 55 PLUSSER BESTEMD, zonder inwonende kinderen / ONLY FOR PEOPLE AGED 55 YEARS AND OLDER, without resident children.

HET GEBOUW
In het stadsdeel Loosduinen vindt u het fraaie woongebouw Brinckhaeghe. De woningen zijn bestemd voor de 55-plusser en biedt wonen zonder zorgen op meerdere niveaus. Geen zorgen voor nu, maar ook geen zorgen voor later. Het appartementengebouw ligt namelijk naast zorgcentrum Woonzorgpark Loosduinen. Ook vindt u in dit gedeelte van het gebouw een kapper, een wasserette en een kleine winkel waar bewoners van Brinckhaeghe gebruik van kunnen maken.

Alle woningen zijn gelegen rond een open atrium. De entreehal beschikt over een glazen kap, waardoor de hal baadt in een zee van licht. Er zijn twee ruime liften aanwezig die u naar de gewenste verdieping brengen.

DE WONING
Gemeenschappelijke afgesloten hoofdentree, entree appartement begane grond, woonkamer met serre op ZW, halfopen keuken voorzien van kookplaat en oven, 2 slaapkamers , badkamer met douche, wastafel en toilet, tevens separaat toilet. met fontein, inpandige berging ca. 6 m² met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Details

Huurprijs per maand: € 1,215 Excl. G/W/E
Type woning:
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 83 m2

Locatie

Adres: Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland
Postcode:
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Compare Listings