Zoeken

€ 0 to € 2,000

Gevonden 0 Resultaten
Resultaten

Appartement Jan van Foreeststraat in Utrecht

toevoegen aan favorieten Slaapkamers  Excl. g/w/l   € 750 Excl. g/w/l 

Klacht over deze advertentie? Klik hier voor contact.

Extra gegevens

Beschikbaar vanaf: 01-03-2020
Roken toegestaan: nee
Huisdieren toegestaan: nee
Internet Beschikbaar: ja
Huisgenoot: geen
Woonkamer: eigen
Keuken: eigen
Badkamer: eigen
Toilet: eigen

Omschrijving

In de Dichterswijk, direct aan het Centraal Station van Utrecht, vlakbij oude stadscentrum en aan het water. Ondanks de centrale ligging in deze bruisende stad zijn er verschillende gemeenschappelijke terrassen aan het water en op het dak die veel rust en privacy bieden. De binnenstad is via de Moreelse brug binnen enkele minuten te bereiken. In de wijk zijn diverse winkels en horeca te vinden.

De voorzieningen

Op het met veel groen ingerichte terrein bevinden zich ruim zestig autoparkeerplaatsen, daarnaast zijn er verschillende terrassen en plekken om te ontspannen. Verder zijn er bij de ingang van het terrein verschillende ondergrondse afvalcontainers.

In het souterrain van gebouw is een grote en makkelijk toegankelijke fietsenstalling met een capaciteit van circa 350 fietsen. Via de fietsenstalling kun je direct bij het hoofdtrappenhuis en de lift komen. In het souterrain bevinden zich tevens circa 150 bergruimtes. Op de begane grond bevindt zich een ‘Miele Laundrette’ voorzien van was- en droogautomaten ten behoeve van de bewoners. Op de vijfde verdieping zijn nog twee gemeenschappelijke dakterrassen die een schitterend uitzicht over de stad bieden.

De appartementen

De kleinere appartementen met een vloeroppervlak van circa 30 m2 hebben een vrije hoogte van circa 3,5 meter. Om deze hoogte optimaal te benutten zijn deze woningen voorzien van een woonmeubel. Hierin zijn volgende voorzieningen op compacte wijze samengebracht: Bed, douche, wastafel, wc, kledingkast, boekenkasten, tv-meubel en de keuken. Doordat het bed zich boven bevindt blijft er extra ruimte over voor de woonkamer. Hierdoor is de leefruimte van deze appartementen vergelijkbaar met woningen van circa 40 m2. Naast de appartementen die zijn voorzien van een woonmeubel zijn tweekamerappartementen in het souterrain die direct aan het water zijn gelegen. Op de bovenste verdieping bevinden zich de driekamerappartementen met privé dakterrassen.
Het opleveringsniveau van de appartementen is hoogwaardig. Zo is het gehele gebouw geïsoleerd volgens de laatste normen en zijn alle woningen voorzien van zowel vloer- als wandafwerking, gordijnen, luxe keuken en sanitair. De keukens zijn voorzien van Siemens apparatuur met onder andere een oven-magnetron combinatie, afwasmachine en koelkast met vriesvak. Verder zijn alle woningen voorzien van een video-intercominstallatie, een eigen meterkast en glasvezelaansluiting.

Appartement specifiek:
Het appartement heeft een vrije hoogte van circa 3,5 meter en het is voorzien van een slaapruimte boven de badkamer. In het woonmeubel zijn de volgende voorzieningen opgenomen: Bed, douche, wastafel, wc, kledingkast, boekenkast, en de keuken. De luxe keuken is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, vaatwasser en combi magnetron.
– Minimaal 12 maanden te huur
– Uitsluitend te huur mer berging (14,00) en parkeerplaats (100,00) per maand.
– Bijkomende servicekosten EUR 15,-
– Bijkomende kosten voor de stoffering EUR 85,-
– Contract is voor maximaal 24 maanden.

Details

Huurprijs per maand: € 750 Excl. g/w/l
Type woning:
Slaapkamers:
Oppervlakte: 25 m2

Locatie

Adres: Jan van Foreeststraat, Dichterswijk, Utrecht, Netherlands, 3521BN, The Netherlands
Postcode: 3521BN
Stad:
Provincie:

Kaartweergave

Twee revisies vergelijken